Hieronder vindt U de door Ton Verswijveren aangeboden goederen en diensten. Door op de knop bij het gewenste item te klikken gaat U direct naar uw emailclient waarmee U het gewenste item kunt bestellen of een afspraak kunt aanvragen.
Boek mouleren van Ton Verswijveren  Een handleiding voor moulage en drapage in de praktijk. Boek mouleren van Ton Verswijveren deel 2  Een handleiding voor moulage en drapage in de praktijk.
Paspop op maat. 
Voor mensen die veel voor zichzelf naaien is een kopie van hun lichaam ideaal om mee te werken. De pop is voor 95% of meer een exacte kopie; gedurende een dag verandert immers het lichaam ook al door bewegen, maar ook na een maaltijd zal de buik al anders zijn. Hiervoor moet u ongeveer een half uur stilstaan zodat uw lichaam van hals tot halverwege bovenbeen ingetapet kan worden. Dit gebeurt met een speciaal plakband en is geen kliederwerk zoals met gips, dat wil zeggen dat alles schoon blijft. Dit 'afgietsel' dient als basis voor de pop. Hij wordt in principe afgewerkt met geplette velours de panne en krijgt een zware en stevige roestvrijstalen 5-poot die in hoogte verstelbaar is. De pop is na ongeveer 4 weken klaar. De paspop kan in allerlei variaties uitgevoerd worden wat bekleding betreft in overeenstemming met wensen van de klant. In principe kan de klant tot 5 kilo aankomen of afvallen zonder veel gevolgen; de stand van iemands lichaam verandert dan niet echt. Als iemand na verloop van tijd echt blijvend aangekomen of afgevallen is kan de pop bijgewerkt worden.
€ 35,00
€ 590,00